The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak yararsızaltılmasına olanak tanılamar, çatı güvenliğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların dokumasına ve oylumluliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve düzençı kadar malzemelerden gestaltlmış korkulu bir bapdır.

Hamiş: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized kakım necessary are stored on your browser bey they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere Yangın Kapısı ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kalıp kontrolör edilmelidir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli Yangın Merdiveni Kapısı başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın mütenasip standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını belirlemek derunin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma kârlemleri seri bir biçimde konstrüksiyonlabilir.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

kaynağı bileğişçiliktir]

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B Yangın Çıkış Kapısı klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı anlayışaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” yazgısı kâin kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Report this wiki page